keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Agilityreeneilyä

Nohniin. Päästiinpä sitten kolmen vkon tauon jälkeen käymään agilityssä. Eka oli liian paljo pakkasta, sitten olin kipee ja viime viikolla olin itse uimatekniikka-treeneissä.. Käveltiin kotoota noin puoltoista kilsaa bussille ja koira rupes kerään lievästi kierroksia jo siinä bussia ootellessa! Bussissa ei kanssakaan rauhottunut eikä varsinkaan rauhottunu hallissa.. Tän siitä saa, ensin toivoo että koirasta huokuis halu tehdä ja se komentais, että "nyt mennään aivan liian hiljaa, vauhtiavauhtia, toimintaa!!" ja nyt ku se tekee niin, niin argh... :D Ei voi siis voittaa, tässäkään asiassa.. Noh, ehkä toi rauhottuminen kentän ulkopuolella olisi kuitenkin ihan toivottavaa.. Toisaalta oon käyttäny noi hetket hyväksi esim. seuraamisen vahvistamiseen, eilen toimi hyvin :) 

Radalla koira oli ensin aivan ylikierroksilla, mutta taas parin tekemisen jälkeen oli ihan ok. Itelle taas tauon jälkeen oli jotenkin haastavaa kääntyä ja vääntyä tarvittaviin ohjauskuvioihin, mutta onneks niitä sitten jankattiin.. Oudoin kohta oli, kun tuli putkesta, aita ja rengas. Eka hyppäs renkaan rikki (on sellanen "hajoava" versio) ja sitten ei suostunu hyppään sitä osana rataa. Yksittäisenä meni sen sitten ok, kun tarkasti ohjasin. Yleensä toi rengas on ollu aina sellane minkä tekee mielellään ja jos on esim. suoralla radalla niin ei oo sen ohi pahemmin juossu.. Tai tulee mulle jostain kisoista mieleen joku tilanne, mutta se oli "vanhaan" aikaan... ;)

Nyt kun on vähän tarkempi ope niin ei päästä varmaan noitten kontaktien kanssa ihan yhtä iisisti ku aiemmin. Ollaan ny pitemmän aikaan tehty niin, että palkkaan sen alastulolle ja sitten jatketaan matkaa. Eli oikeestaan ei olla niitä treenattu... :/ Tiedän, että ei sais antaa niitten mennä vasemmalla kädellä, koska kisoissa niistä sais ehkä napattua sen pari vaadittavaa sekuntia pois... niitten treenaaminen kerran vkossa ei vaan oo oikeen toimiva konsepti, mutta täytyy sit yrittää saada esim. jotain rappustreeniä aikaiseksi.. 

Loppuun kuviakuvia.



Oikean puoleinen on meidän kotitalo.



 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti