maanantai 14. toukokuuta 2012

Kesää odotellessa

Kerrotaas taas pikkaisen kuulumisia. Lempäälän kisoissa oltiin 29.4. ja noh... Sanotaan vaikka, että tulipahan käytyä. Ekalla radalla koira ei ollu ollenkaan mukana, korvat pois ja itse yritin liian kauan saada koiran mukaan ja toimimaan. Tästä tuli sitten HYL. Tässä ekalla radalla oli tuomarina Ritva Herranen ja rata oli oikein mielenkiintoista pyöritystä, mutta se ei nyt vaan taida oikein sopia meille ;) Toisella radalla  tuomarina oli Johanna Wütrich ja rata oli paljon suoraviivaisempi. Vauhti meillä oli kyllä aika hidas, ennen keppejä tuli kielto ja lähti huiteleen kentän laidalle ja tästä vitonen. Loppuun asti taisteltiin ja yliaikaa tuli melkein kymmenen sekuntia. 

Toistaiseksi meidän agility-harrastus on taas tässä, jos ei keksitä jotain tapaa päästä treenaaman. Meidän seuran WeCA:n treenit siirtyy talvikaudeksi kauas Yyteriin ja sinne kulkeminen on tod.näk. aika haastavaa. Bussilla talvipakkasilla liikkuminen ison koiran ja kaikkien tavaroiden kanssa on öö... kuinka sen sanoisi kauniisti ;) joten.. Katotaan, jos päästäis kesällä joskus tuolla kotipuolessa vähän treenailemaan (Iina vinkvink ;) ). Meillä on käytössä kaksi lahjakorttia tuon WeCA:n agility-startteihin eikä niitä haluais hukkaankaan jättää, että eiköhän sitä viä ainakin niiden verran startata..

Muuten tää elo on ollu aika tasasta lenkkeilyä, nukkumista, syömistä ja leikkimistä :) Ainakin Inton osalta, omistaja on joutunut käymään myös töissä ja koulussa. Lisätääs taas kuvia. 




Vaihdoin järjestystä ja nyt koiralla on uusi makuupaikka ja pääsee sohvalta katseleen ulos.


me


Hassu kuva meistä. Lähetin tämän äidille muistutuksena, minkä näkösiä tyyppejä sitä onnitteli äitienpäivänä :) Tuossa ylläolevassa kuvassa on meidän vakkaripuisto, jossa käydään kävelemässä melkein päivittäin. Nyt siellä on taas vaan liikkeellä tappaja-varis, joka ilmeisesti suojelee pesäänsä ja hyökkii Intoa päin. Lauantaina kahteen otteeseen oli erittäin lähellä koiran takalistoa. Tiedän, että se ei pysty pahemmin vahingoittamaan, mutta siitä tulee silti pikkaisen creepy-fiilis.. Eli ehkä puiston reunoilla asuvat saattoivat aamukahvin aikaan katsella, kun joku hullu heilu ja riehu puistossa näkymätöntä mörköä vastaan :D



Ja sitten pari kuvaa junassa matkustamisesta. Kiltisti ja tarkkaavaisesti siellä aina ollaan :) Perjantaina tämä taas toistuu, kun lähden viemään koiraa porukoille hoitoon. Mä lähden nimittäin sitten seuraavana viikonloppuna Lontooseen! 

Sellaisia tarinoita tällä kertaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti