lauantai 3. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Näin useamman kuukauden hiljaiselon jälkeen voisi kertoa edes jotain, hengissä ollaan siis! :) Tällä hetkellä Into on Mäntässä viihdyttämässä ja kerjäämässä rapsutuksia, mutta jo viikon päästä tulee taas Poriin. Meidän kesä oli ja meni. Elokuu oli itselleni lomakuukausi ja silloin ei kyllä taidettu tehdä mitään kovin järkevää. Into oli etujalan ontumisen takia vähäisellä liikunnalla pari viikkoa ja muuten yritettiin ootella niitä aurinkoisia kelejä alkavaksi. 



Tein myös vähän huomaamatta päätöksen, että Inton kanssa ei enää agilityä aktiivisesti treenata. Katsotaan, jos joskus huvikseen kävisi hyppimässä ja voihan sitä keväällä/kesällä ajankuluksi vaikka kisatakin. Jos asiat olisi tehty vähän helpommiksi, niin varmasti käytäisiin treenaamaassa yms.. Mutta aina kaikki ei mene niin kuin haluaa.


Agilityn sijaan ollaan nyt käyty (jopa) kaksi kertaa treenaamassa tokoa!! Ekalla kerralla otin vähän kokeeksi kaikki (ei hyppyä eikä oikean pituista paikalla makuuta) liikkeet. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen vaati vahvistuksen ja olivat suht hitaita. Kokonaisuudessa olin kuitenkin yllättynyt. Seuraaminen vaikuttaisi aika hyvältä. Olen ajatellut, että parempi olla treenaamatta yhtään liian pitkää pätkää. Liikkeestä lähtö, yksi käännös ja vapautus tms. Eli pysyisi Into/into touhussa mukana ;) Toisella kerralla otettiin myös hyppyä. Tietty agilitystä oppineena vaati käsimerkkiä ja oli heti palaamassa takaisin eli se vaatisi treeniä. 


Sen suurempia tavoitteita ei lajissa kyllä taida olla, jos keväällä olisi kotikonnuilla joku koe ja tää pieni kipinä lajiin säilyy niin voisihan sitä kokeilla... Ystävällä on uusi koiranpentu ja muutenkin Mäntässä on virinnyt pientä tokotreenausta omalla porukalla (mihin olen tunkenut itseni siis), niin mikäs siinä käydä virittelemässä koiran ja omistajan mieltä. 

Ja kuten alla olevat kuvat osoittava, kovin vakavasti ei kai tollasen kanssa treenaamista tai elämää yleensäkään voi ottaa :)


                                     

Kuvat parin viikon takaa, kun oli pikkasen pakkasta ja ihana auringonpaiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti